У суботу, 13 квітня в центрі Києва біля Національної філармонії України невідомий чоловік у балаклаві підпалив дві машини. Про це повідомили в прес-службі управління Національної поліції у Києві.

Повідомлення про те, що на вулиці Володимирський узвіз горить авто надійшло до чергової частини Печерського управління поліції. Негайно на місце події виїхали пожежники й слідчо-оперативна група.

"За словами свідків, до транспортного засобу підбіг невідомий у балаклаві, який був одягнений у світлу куртку і джинси. Чоловік кинув запалювальну суміш в один з припаркованих автомобілів. В результаті вогнем пошкоджено дві машини. В результаті події ніхто не постраждав", - наголошується в повідомленні.

На даний момент правоохоронні органи проводять ретельний огляд місця події і точно визначити причину займання.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Зусилля співробітників поліції спрямовані на встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння правопорушення. Після проведення перевірки буде дана правова кваліфікація події", - уточнюють в поліції.

Раніше повідомлялося, що в Києві чоловік підпалив двері квартири своєї колишньої дружини, коли в будинку перебувала вона, її мати і десятирічний син.

Про це повідомляє прес-служба Департаменту патрульної поліції.

Зараз вже відомо, що підпал стався в будинку по вулиці Сержа Лифаря, частина підпаленого приміщення, двері сусідньої квартири і коридор вигоріли до тла. Варто відзначити, що відразу ж після виклику рятувальники за лічені хвилини прибули на місце пожежі.

Нагадаємо, у Києві неадекват облив помешкання бензином і підпалив, є загиблий.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві вогонь поглинув цілий будинок.

Знай. ua писав, що на державній фабриці разом з робітниками вибухнув цех.