В українській столиці сталася жахлива історія. Відомо, що невідомий злочинець посеред білого дня викрав у дівчини 26 тисяч доларів. Однак перехожим вдалося зупинити та затримати чоловіка.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ. Журналісти також опублікували відео з місця затримання.

Суть в том, что мужчина, который лежит на полу «увёл» у девушки в пункте обмена валют 26 000 баксов. Она пришла в обменник, дала ему деньги, а тот ее закрыл. Там двери на магнитном замке - выйти она уже не смогла, а мужчина «ноги в руки» и бежать. Девушка начала кричать и его задержали прохожие, передали полиции. Позже сам сказал, что у него был подельник, который его должен был ждать и прикрывать. Также сообщил, что на работу устроился несколько дней назад через OLX. Это как наглядный пример того, что с большими сумами в такие обменники ходить небезопасно.

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 19 april 2019

"Суть в тому, що чоловік, який лежить на підлозі, "відбив" у дівчини в пункті обміну валют 26 000 баксів. Вона прийшла в обмінник, дала йому гроші, а той її закрив. Там двері на магнітному замку - вийти вона вже не змогла, а чоловік "ноги в руки" і бігти. Дівчина почала кричати і його затримали перехожі, передали поліції", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

У підсумку виявилося, що недолугий працівник влаштувався в пункт обміну валют кілька днів тому через сервіс OLX.

Варто нагадати, що в Києві в Святошинському районі в ніч з 12 на 13 квітня група невідомих чоловіків напоїла і обікрала відомого журналіста, шеф-редактора програми новин одного з великих телеканалів "Віктора С.". Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на власні джерела в правоохоронних органах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 12 квітня у Харкові відбулася незвичайна ДТП за участю трамвая. Інцидент стався біля парку Горького. На фото, яким поділилися очевидці в соціальних мережах, можна помітити, як трамвай 12-го маршруту зійшов з рейок і виїхав на дорогу.

Нагадаємо, біля штабу Порошенка спалили дорогу іномарку: сліди ведуть до чиновника.

Як повідомляв Знай.uа Рабинович заявив, що чинна влада 5 років займалася тільки мародерством і грабунком.

Також Знай.uа писав, у відомої телеведучої вбили сина: понівечене тіло знайшли під купою щебеню.