В Україні громадськість вже не перший рік стурбована так званими "екстрималами", які в пошуках нових відчуттів або за простою дурістю "чіпляються" за громадський транспорт і катаються на ньому з вітерцем.

Зацеперы

У соціальних мережах щодня публікуються все нові й нові відео, на яких відображені чергові "подвиги" зацеперів. Якщо дорослі люди вирішують таким чином провести вільний час — це їх вибір, і місце їм або на змаганнях RedBull, або в психіатричній клініці, або у відділенні поліції.

Проблема різко набуває інших фарб, якщо таким дозвіллям займаються неповнолітні, які під хвилею мережевого ажіотажу рвуться щось довести. Часто такі поїздки закінчуються трагедіями, і після вже нічого виправляти і нікого перевиховувати.

Зацеперы

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ситуацію зняли очевидці інциденту:

Как вам такой метод воспитания? Киев, Караваевые дачи, 20.04.2019

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 20 april 2019

Так, подібний випадок стався на Караваєвих дачах, де група підлітків намагалася виїхати верхи на електричці. Але їм завадив дорослий чоловік, який проходив повз. На жаль перехожий застосував рукоприкладство до одного з хлопців і серйозно "вичитав" всю групу хлопчаків. Невідомо, як би вчинили б на його місці Ви або хтось інший. З приводу ситуації пропонуємо нашим читачам висловитися в коментарях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 12-річний зацепер залишився калікою на все життя — за екстремальне захоплення хлопець поплатився ногою. Інцидент стався ввечері суботи, 13 квітня, на ж/д станції "Лозова" що в Харківській області. Хлопчик спробував зачепитися за рухомий потяг, проте у нього не вийшло адекватно розрахувати власні сили.

Нагадаємо, бабушка-зацепер прославилася на всю Україну: скорився навіть трамвай.

Як повідомляв Знай.uа "Виходь, тварь конч**а": українка потрапила в тролейбус борзості, поїздка в садок закінчилася бійкою.

Також Знай.uа писав, жахлива трагедія на Харківщині: поїзд перемолов українця на частини.