У Голосіївському районі Києва розшукують двох дівчаток тринадцяти і чотирнадцяти років, які зникли у суботу, 20 квітня.

поліція
поліція

Про це повідомляє прес-слежба столичної поліції.

У повідомленні йдеться, що школярки зникли на вулиці Бурмистенко, наразі їх місцезнаходження підлітків невідомо, на зв'язок вони не виходили. Поліція розшукує зниклих.

Відомо, що першу школярку звуть Кучер Наталія Андріївна, 2005 року народження. Прикмети: на вигляд 13-14 років, зріст 160 сантиметрів, середньої статури, волосся світле, коротке. Була одягнена у спортивний костюм бежевого кольору.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Разом із нею зникла Самойленко Анастасія Богданівна, 2006 року народження. Прикмети: на вигляд 13-14 років, зріст 150 сантиметрів, середньої статури, волосся червоного кольору до плечей. Була одягненау куртку зеленого кольору, брюки темного кольору, кросівки чорного кольору. З собою мала сумку через плече чорного кольору.

Поліція просить при наявності будь-якої інформації про можливе місцезнаходження дівчаток повідомити за номером спецлінії поліції "102".

Кучер Наталія Андріївна, 2005 року народження

Самойленко Анастасія Богданівна, 2006 року народження

Нагадаємо, на Рівненщині батько зіштовхнув власну 6-річну доньку зі сходів. Надзвичайно жорстоке поводження з дитиною зафіксувала камера спостереження.

Про це повідомляє прес-служба національної поліції у Рівненській області.

"В ході перевірки поліцейські ювенальної превенції встановили, що 22 березня 2019 року близько 19 години на ганку магазину в центрі Вараша 46-річний батько силоміць витягнув доньку із приміщення торгового закладу, навмисне штовхнув її, внаслідок чого дівчинка впала зі сходів", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Львівщині поліцейські розслідують нанесення школяреві тілесних ушкоджень його вчителем.

Також Знай.ua писав про те, що під Харковом пожежа забрала життя дитини глибокої вночі, вогонь помітили, коли було вже надто пізно.