У Київському національному академічному театрі оперети відбулася прем'єра бродвейського мюзиклу "Сімейка Адамсів" постановки литовського режисера.

"Сімейка Аддамсів" - вистава за мотивами американського комедійного телесеріалу з шістдесятих і коміксами Чарльза Аддамса про диявольську сім'ю, яка завоювала мільйони сердець по всьому світу.

Сімейка Адамсів

"Це відома історія, яка не втрачає своєї популярності в серіалах і фільмах, історія про сім'ю, яка, з точки зору інших людей, живе не як всі, але насправді вони живуть правильно: з гідністю, повагою одне до одного, любов'ю, дотримуючись обіцянок. Це мюзикл, який нагадує, що головне - це родина, дуже важливим і актуальним в наш час, адже сім'ї розпадаються, люди розходяться через дрібниці і невеликі сварки і забувають, що варто шукати спільні рішення і прагнути до взаєморозуміння ", - розповів режисер-постановник Кестутіс Стасіс Якштас порталу "Українські новини".

Репетиції мюзиклу

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Якштас мав досвід постановкеи цього мюзиклу і в Литві, а тепер зважився поставити його і з українськими колегами.

У свою чергу, генеральний директор - художній керівник Національної оперети України Богдан Струтинський розповів, що проект створювався, враховуючи психофізику українського театру.

Богдан Струтинський

"Звичайно, головне залишається, сценографічне рішення. Але це новий спектакль", - підкреслив Струтинський.

За словами Струтинського, мюзикл буде проходити на сцені оперети протягом 3 років.

Нагадаємо, що ПАТ "Укрзалізниця" анонсувала два додаткових поїзди за маршрутом Київ-Львів на період з 24 квітня по 1 травня 2019 .

Як повідомляв портал Знай.uа, на час свят і вихідних народний синоптик Леонід Горбань прогнозує теплу погоду з ймовірністю короткочасних опадів.

Також портал Знай.uа писав, скільки цього року коштуватиме великодній кошик, і що можна в нього покласти