Жахлива аварія з постраждалими в Києві сталася ввечері в неділю, 21 квітня, на проспекті перемоги поблизу метро Святошин. Як повідомляється на сторінці dtp.kiev.ua на Facebook, водій автомобіля на величезній швидкості вилетів на тротуар, де збив двох пішоходів. Після цього він полетів назад на дорогу, а зупинилася машина вже без коліс на відстані близько 50 м від місця наїзду.

Повідомляється, що в результаті події двоє чоловіків отримали важкі травми і в критичному стані були госпіталізовані медиками швидкої.

Видео первых минут после аварии. 18+ Жуткое #ДТП с пострадавшими в Киеве прямо сейчас на проспекте победы у метро #Святошин: предварительно, водитель автомобиля было нас на большой скорости вылетел на тротуар , сбил двух пешеходов и улетел обратно на дорогу. остановился автомобиль уже без колёс лишил в 50 м от места наезда. в результате двое мужчин получили тяжелейшие травмы и в тяжёлом состоянии были госпитализированы медиками скорой.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 21 april 2019

Варто нагадати, що незадовго до цього трапилася не менш жахлива аварія - неподалік від села Шаповалівка Конотопського району зіткнулися автомобілі Chevrolet і ВАЗ 2107, від удару машини загорілися. В результаті загинули всі люди, які перебували в автомобілях, за винятком неповнолітнього пасажира ВАЗ, якого у важкому стані забрали до лікарні.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Місце аварії

На даний час на місці події працює слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом Конотопського відділу поліції. Проводяться всі необхідні заходи, спрямовані на з'ясування обставин скоєння пригоди, а також вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Поліція

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що однією з головних українських трас Київ-Одеса сталася страшна аварія за участю трьох вантажних авто. За оперативною інформацією екстрених служб, водій автомобіля, який спровокував масштабне ДТП, заснув за кермом.

Як повідомляв портал "Знай.uа": на півдні Казахстану перевернувся пасажирський автобус - 11 людей загинули, ще 32 постраждали. Причиною стала спроба водія автобуса уникнути зіткнення, однак в процесі маневрування він перекинувся.

Також "Знай.uа" писав, що неподалік від Чорткова, Тернопільської області трапилося дорожньо-транспортна пригода. Відзначається, що зіткнулися мікроавтобус "Мерседес" та легковий автомобіль, в якому українські заробітчани поверталися додому.