Ці молоді люди щоразу ризикують життям, піднімаючись на найнебезпечніші точки столиці – Південний міст, Арку Дружби народів, дахи багатоповерхівок, щоб випробувати свої сили, насолодитися неймовірної краси краєвидами та показати їх іншим на фото. УНІАН дізнавався з перших вуст, що відчувають руфери, спостерігаючи за Києвом з висоти пташиного польоту.

Щоразу, піднімаючись на немислиму висоту, екстремали ризикують життям. А тому займатися цим без належної підготовки і супроводу професіоналів строго не рекомендується. Сам по собі руфінг – урбаністичний рух, суть якого полягає у проникненні на територію важкодоступних висотних об'єктів та їх дослідженні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У Києві є спільноти, які об'єднують людей з таким незвичайним захопленням. І, до речі, столичні екстремали не люблять слово "руфер". Вони воліють називати себе підкорювачами київських вершин.

Crowley - дівчина-руфер з Києва. Їй 21, по професії вона медик, і у вільний від роботи час підіймається на немислиму висоту разом з друзями. Любителі підкорювати урбаністичні вершини часто приховують свої імена, бажаючи залишатися інкогніто. Так само вони ретельно приховують, яким способом потрапляють в самі небезпечні та заборонені місця столиці, і всіляко відговорюють від цього аматорів і послідовників. З чого все почалося?

"Для мене все почалося в 2015 році. Я запримітила недалеко від свого будинку занедбану телевізійну вишку і подумала: "Напевно, вигляд з неї шикарний". Вирішила піднятися на самий верх, а це приблизно 85 метрів", - пояснила киянка.

Дівчина-руфер Crowley підкорила не одну київську висотку.

"Другим моїм об'єктом став усім відомий у Києві недобудований Подільсько-Воскресенський міст. Я знала, що там часто збирається молодь, і дуже хотілося потрапити на цю тусовку. Другий підйом був набагато небезпечніше першого. Було дуже страшно, адже потрібно підійматися по бетонній похилій арці. Ноги ковзали, руки тряслися, але найстрашніше було бачити, як внизу їздять машини", - розповіла дівчина.

Нагадаємо, у Києві встановили пам'ятник стилягам, помітно та яскраво: фото.

Як повідомляв Знай.uа українець підкорив міжнародний конкурс одним знімком: просто неймовірно.

Також Знай.uа писав, у Бекхема відняло мову при вигляді свого пам'ятника: це якесь знущання.