Гучне відео, зняте на корпоративі, де начальник патрульної поліції Києва Юрій Зозуля напідпитку звертається до підлеглих із нецензурними словами зі сцени, й досі у багатьох на слуху. Тисячі людей були обурені такою зухвалою поведінкою – зокрема, тему необхідності покарання нещодавно підняли і депутати Київради. Тож Знай.ua вирішили дізнатися, чи були застосовані якісь "санкції" до Юрія Зозулі та чим, в решті решт, все закінчилося.

Українці обурені поведінкою "тамади"

Резонансний виступ стався у під час зимових свят в одному зі столичних нічних клубів.

"Нам не вистачає сил, досвіду, терпіння, грошей. Нам не вистачає всього. Але ми повинні продовжувати все це робити. Тому що, як тільки ми перестанемо це робити, в країні настане просто п...дець, просто ср...ка величезна, як тільки патрульні, особливо в Києві, підуть з вулиць", – скандував зі сцени Юрій Зозуля.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Один из наших хейтеров, Юра Зозуля, справедливо вещает о патрульной полиции Киева:) Присоединюсь к тосту Кстати, хейтеры, где вы все, я как раз патроны зарядил с пулями 39 грамм, можно на слона ходить, жду:)

Geplaatst door Влад Антонов op Woensdag 2 januari 2019

Така поведінка начальника патрульної поліції Києва викликала цілу хвилю обурень.

"Гнати їх треба. Якщо культура на нулі, то який з тебе начальник? Опудало городнє!", – пише один з користувачів Фейсбуку Віталій Вимана.

Це така нова "форма" поліції – напитися і матюкатися?

Про покарання керівника київської патрульної поліції заговорили і депутати Київради.

"Ви вважаєте прийнятним, коли начальник патрульної поліції може, напившись, залізти на сцену і матюкатися? І проголосити нове "гасло" поліції? Я думаю, що, можливо, потрібно звернутися до керівництва із поясненнями? Може, вони не бачили цього чи як виходить? Ми не почула жодних висновків з цього питання. Чи винесли догани, чи відсторонено його? Чи це така нова "форма" поліції – напитися і матюкатися?", – звернувся депутат Київради Юрій Сиротюк до керівника профільного Управління столичної адміністрації.

Та, як виявилося, вказівки має надавати не Управління КМДА, а керівництво Нацполіції.

"Ми, як управління, відповідальне виключно за муніципальну безпеку, не маємо підстав втручатися в кадрову політику правоохоронних органів", – відповів начальник Управління з питань взаємодії з правоохоронними органами по забезпеченню правопорядку та муніципальної безпеки КМДА Олег Куявський.

На звіті поліції – жодного слова

Під час цих березневих обговорень був присутній заступник начальника ГУ Нацполіції у м. Києві Віктор Нечитайло, який повідомив, що в найближчому майбутньому на звітному виступі щодо криміногенної ситуації по кожному з районів міста це питання буде також обговорено.

І ось момент обіцяного звіту настав. Проходив він в ході засідання Постійної комісії Київради з питань дотримання законності, правопорядку та запобігання корупції. Та, незважаючи на те, що його особисто відвідали очільник столичної Нацполіції Києва разом із Юрієм Зозулею, жодного слова з цього приводу так і не прозвучало.

"Вибачте, але ми дуже поспішаємо…", – єдине, що відповів начальник ГУ Нацполіції Києва на наше запитання після завершення засідання.

Тож, скоріш за все, гучний виступ начальника патрульної поліції столиці Юрія Зозулі так і залишився без уваги керівництва.

Раніше Знай.ua писав, що ремонт Шулявського мосту змінив рух транспорту: опубліковано схему.

Також Знай.ua повідомляв про Великдень 2019: у Києві зміниться робота громадського транспорту.