Жителям столиці, такяк і всієї Украины можна починати радіти, так як світле майбутнє стало ближчим. Київ назвали містом з контрастними пейзажами, повідомляє британське видання The Guardian, яке внесло столицю у свій ТОП-10 міст світу.

Київ
Київ

"Церква святого Андрія, пофарбована в пастельні тони, яка знаходиться на вершині крутого пагорба, в центрі історичного київського району Поділ, – приклад прекрасної барокової архітектури. Але що дійсно відрізняє це місце від багатьох інших – так це його оглядовий майданчик, куди можна увійти всього за 60 пенсів (15 гривень), який відкриває фантастичний вид на все місто в 360 градусів. З нього можна розглядати барвисті старі будинки, бані церков і мощену вулицю, відому як Андріївський узвіз, перш ніж обернути свій погляд у бік річки і нового міста", - написано на сайті видання.

Також видання зазначило італійське місто Верона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Ми відкрили незвичайний вид на дахи історичного центру Верони, коли відвідали там винний фестиваль з дегустаційними станціями по всьому місту. Заключна дегустація полягала в тому, щоб перетнути Понте Пєтра і піднятися на фунікулері до Кастель Сан П'єтро. Тераси простягаються перед замком, звідки відкривається приголомшливий вид на середньовічну Верону, її вежі і палаци, заховані в петлі річки Адідже. Романтикам повинен сподобатись захід сонця." - винесли свій вердикт експерти.

Крім цього у виданні відзначили і холодне сяйво Бергена (Норвегія) вночі і Музей сучасного мистецтва в Нью-Йорку(США).

Нагадаємо, кияни масово повстали проти Кличка, на Хрещатику бунт: "Поверни вкрадені гроші!".

Як повідомляв портал Знай.ua, Київ звинуватили в плагіаті мосту на Дружби народів.

Також Знай.ua писав, у Києві побудують ще один міст, який з'єднає Хрещатий парк та Володимирську гірку і буде призначений для велосипедистів і пішоходів.