У Києві на столичній дніпровській набережній з'явився новий мурал. Яскравий настінний малюнок розмістили на стіні. Автор зобразив на ньому казкового дракона, який нібито вийшов з глибин Дніпра, і маленька дівчинка. Фото шедеврального витвору мистецтва опублікувало видання Kiev.Life.

"На набережній Дніпра у Києві з'явився мурал, на якому зображено казкова істота, яка жила на дні річки, і дівчинка. Разом вони закликають врятувати річку. Так пояснив свою роботу автор мурала, столичний художник Віталій Гидеван", – сказано у повідомленні.

Новий найпікантніший мурал в Україні з'явився нещодавно на Одещині. На бічній стіні будинку №45 по Катерининській, що навпроти будівлі УСБУ в Одеській області шокували муралом. Там зображені дві жінки, які займаються оральним сексом, сидячи на велосипеді.

У ресторані, над яким красується мурал, стверджують, що не замовляли цю роботу і вона з'явилася вночі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, величезний малюнок із зображенням стрижа був намальований в 2015 році в рамках арт-проекту Dynamic Urban Culture Kyiv. На його створення у художника Alex Maksiov пішло десять днів.

У столиці розгорівся новий скандал. Мешканці багатоквартирних будинків вирішили утеплити помешкання і через це постраждав один з муралів. І найголовніше, що люди роблять це законно.

Раніше портал "Знай.uа" писав: "Астероїд Судного дня" подарував астрономам неймовірний сюрприз, знайдені сліди

Як повідомлялося, Зонд Хаябуса-2 виявив воду в космосі, вчені зробили грандіозне відкриття

Нагадаємо, Чорна діра засмоктує Чумацький Шлях, під загрозою все людство: фотофакт

Буквально нещодавно дослідники вперше змогли спостерігати поблизу матерію, яка обертається навколо чорної діри у Всесвіті. Здійснити це вдалося завдяки спеціальному приймальнику ESO GRAVITY, передає видання Science.

Наголошується, що чорна діра розташовується в серці Чумацького Шляху. Згідно з підрахунками вчених, маса її дорівнює чотирьом мільйонам сонячних мас. Навколо неї обертається скупчення газу.