В українській столиці в ніч з 18 на 19 травня на вулиці Стеценка водій таксі Uber на автомобілі Opel Zafira у нетверезому стані ледь не збив кілька людей, а потім врізався у вантажівку Mercedes.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

Раніше у чоловіка стався конфлікт з компанією, яка проживала в хостелі неподалік від місця подій. За словами очевидців, він сів у машину і навмисно хотів збити двох дівчат з цієї компанії.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами очевидців, водій Opel проживає в хостелі, який розташований неподалік від місця подій. Його сусіди святкували день народження одного з друзів. Чоловік, будучи в нетверезому стані, напросився на святкування, де почав вести себе неадекватно і ображати присутніх в компанії дівчат. Після чого він вийшов на вулицю і сів у свій автомобіль.

Коли водій помітив, що дівчата з компанії вийшли в магазин, розташований на автозаправці, він спробував здійснити на них наїзд, але їм вдалося сховатися за дерево. Він спробував сховатися від натовпу на автомобілі, трохи не збивши кількох осіб, але вискочив колесом на тротуар, через що Opel відкинуло на припарковану вантажівку Mercedes. Після зіткнення, водій вибіг з машини і спробував втекти, проте очевидцям вдалося його зловити і дочекатися приїзду поліції.

Нагадаємо, на Донеччині п'яний вандал зазіхнув на святе і поплатився.

Як повідомляв Знай.uа не зможе ходити: у Києві легковик збив ветерана АТО з донькою.

Знай.uа писав, у Києві маршрутник покалічив дитину і нарвався на розлюченого батька.