19 травня мер Києва Віталій Кличко перевірив скляні панелі в підлозі нового пішохідно-велосипедного моста між парками Хрещатий та Володимирська гірка на міцність. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Мер виконав свою обіцянку і особисто прийшов на огляд мосту, який з'єднує Хрещатий парк і Володимирську гірку.

"Витримує нормально, але ми ще будемо перевіряти", - запевнив Віталій Кличко.

На відео видно, як мер пройшовся по скляній підлозі і назвав її "родзинкою" мосту. Для міцності будівельники використовували загартоване скло, що складається з декількох шарів, про що теж повідомив градоначалник.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В коментарях українці по-різному реагують на таку перевірку від Кличка:

"Щось заскрипіло. А так круто", "А міст на задньому плані він добудувати не хоче", "Може краще було підземний перехід через трасу, а так, міст заради мосту, як для прогулянки, то не всякий погодиться на такій висоті ... небезпечно", "З нашими будівельниками ну його нахр*н по скляному мосту гуляти", "Круто! Але якось стремнувато", " Мені одному почувся хрускіт скла", "А навіщо скло? Жінкам в спідницях і сукнях як?", "Ну чого ж ти не пострибав, д*біл?"

Варто відзначити, що відкриття мосту заплановано на 26 травня.

Нагадаємо, що "діряві" дороги є однією з ТОП скарг у Контактному центрі 1551 - відповідні заяви з різних районів міста надходять сотнями.

Раніше Знай.uа писав, поки Кличко виділяє мільйони на свята, кияни приймають душ у дірявих автобусах і потопають у смітті: 1551 завалений скаргами.

Також портал Знай.uа повідомляв, що Кличко запанікував і хоче перенести вибори мера: виплив факт його "напівлегітимності" на посаді голови КМДА.