Напередодні інавгурації новообраного президента в Києві пройшов професійний тату-фестиваль "Tattoo Collection". Там зібралися найкращі татуювальники не тільки з України, але й інших країн.

Майстра фестивалю обмінювалися досвідом, демонстрували майстерність і отримали можливість унікального обміну знаннями про нові тренди. За три дні фестивалі набити собі татуювання вирішилося більше 1000 людей.

На фестивалі незвичайне тату виконав киянин Дмитро Пахомов. Він спеціалізується на чорно-білих малюнках в стилі реалізм. Він зробив тату з портретом новообраного президента України Володимира Зеленського. Як зізнався сам майстер, татуювання було зроблене не тільки для підтримки Зеленського в інавгурації, а й просто тому що він симпатизує новому президенту з людської точки зору.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крім цього, на Tattoo Collection вдалося встановити рекорд. Так, Національний реєстру Книги рекордів України зареєстрував роботу юної татуювальниці. 7-річна Єва Гребенюк з Одеси зробила на фестивалі своє друге велике татуювання. Вона нанесла малюнок на свого тата тату-майстра Олександра Гребенюка.

Головний приз фестивалю кубок Golden Machine поділили між собою харківські майстри Артем Цицилин і Роман Несветов.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський відразу після інавгурації взявся за Путіна.

Знай. ua писав, що у Зеленського заявили, що Україна може обійтися без траншу МВФ.