Київ сколихнуло нещастя, маленькі діти випали з вікон багатоповерхівок.

Трагедія сталась у Дарницькому районі столиці. Повідомляється, що двоє маленьких дітей випали з вікон висотних будівель і дивом залишилися живі.

Наразі всі подробиці інциденту з'ясовуються. Також не відомо, за яких обставин усе сталося.

карта

Також раніше писали, що 22 травня з балкона третього поверху на вул. Бориса Гмирі у Києві випав дворічний хлопчик.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В результаті падіння дитина отримала серйозні травми. Малюка терміново доставили у дитячу спеціалізовану лікарню "Охматдит".

Увечері того ж дня з другого поверху висотки по вул. Ревуцького, 34-а впала однорічна дівчинка. Дитина сперлась на москітну сітку в той час, як вікно було відчинене.

Постраждала отримала травми і також була доставлена в "Охматдит".

У Київській багатоповерхівці виявили бездиханне тіло

Страшну знахідку виявили у під'їзді багатоповерхівки в Дарницькому районі Києва на вулиці Вереснева, 18/20.

Як стало відомо, тіло виявили мешканці будинку, коли йшли на роботу. Померлий знаходився в сидячій позі на сходах між другим і третім поверхом. Його шкіра посиніла і, за попередніми словами лікарів, 55-річний чоловік помер від передозування невідомими речовинами. При ньому були документи і поліцейські змогли на місці встановити його особистість.

Нагадаємо, у Харкові затримали жінку, яка кидалась з кулаками на дітей та погрожувала всіх повбивати. Після чергового нападу на дитину, поліція змогла затримати неадекватну, яку вже не раз помічали за подібною поведінкою.

Як повідомляв раніше Знай.ua, п'яна українка напала на іноземців, ледве відтягли навіжену.

Також портал Знай.ua писав, що відомого відеооператора жорстоко побили у Полтаві, чоловік помер від тяжких травм.

Лікарі тиждень боролися за життя відомого українця, проте організм не витримав.