У Дарницькому районі української столиці в четвер, 23 травня, рано вранці, патруль поліції отримав виклик про те, що в одному з під'їздів будинку по вулиці Вереснева, 18/20 виявлено труп чоловіка. На місці також працювала бригада швидкої допомоги і група слідчих. Працівники швидкої констатували, що чоловік помер цієї ночі.

Про це стало відомо завдяки повідомленням київських ЗМІ.

Під'їзд будинку по вулиці Вереснева, 18/20

За інформацією журналістів, тіло виявили мешканці будинку, коли йшли на роботу. Померлий перебував у сидячій позі на сходах між другим і третім поверхом. Його шкіра посиніла і, за попереднім вердиктом лікарів, чоловік помер від передозування невідомими речовинами. При ньому були документи і поліцейські змогли на місці встановити його особу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що чоловікові було близько 35 років. Він не проживав у цьому будинку, але, як кажуть місцеві жителі, померлий працював на одному з підприємств через дорогу. Слідів насильства на тілі не виявили, але для детального його огляду викликали слідчих. Точні причини смерті покаже розтин.

Нагадаємо, молодого охоронця Кремля виявили в несподіваному місці.

Як повідомляв Знай.uа в Польщі таксист на повній швидкості протаранив українця.

Знай.uа писав, 30 машин перетворили дорогу на смертельну пастку.