В Києві у суботу та неділю, 25-26 травня обмежать рух транспорту у зв’язку з проведенням велосипедних гонок Race Horizon Park 2019 і спортивно-масового благодійного заходу Пробіг під каштанами.

Цю інформацію повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Субота, 25 травня

З 5:30 до 17:30 проходитиме захід за маршрутом від вулиці Михайлівської по вулиці Хрещатик — бульвару Т. Шевченка — площі Перемоги — проспекту Перемоги — розвороту перед Шулявським шляхопроводом — проспекту Перемоги — площі Перемоги — бульвару Т. Шевченка — вулиці Хрещатик.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Неділя, 26 травня

З 6:00 до 17:00 за маршрутом вул. Н. Грінченко — вул. В. Брожки — просп. Лобановського — вул. Головко — вул. Протасов Яр — вул. Н. Грінченко. З 08:00 до 15:00 на маршруті пробігу від Майдану Незалежності - вул. Хрещатик — площа Льва Толстого — вул. Велика Васильківська — розворот на вулиці Діловий — вул. Велика Васильківська — площа Льва Толстого — вул. Хрещатик — Майдан Незалежності.

Нагадаємо, ідея звести склянний міст виникла більше 100 років тому.

Як повідомляв портал Знай.ua, Київ звинуватили в плагіаті мосту на Дружби народів.

Також Знай.ua писав, у Києві побудують ще один міст, який з'єднає Хрещатий парк та Володимирську гірку і буде призначений для велосипедистів і пішоходів.