Кілька молодих дівчат побилися в самому центрі Києва. Це було схоже швидше на розправу або жорстоку бійку.

Відео інциденту опублікували в соціальній мережі Facebook у групі "Київ Оперативний".

На кадрах можна побачити, як одна з учасниць конфлікту вистачає іншу за волосся. До жорстокого інциденту приєдналися ще дві дівчини.

"Дівчата в самому центрі Києва влаштували бійку. Одні спостерігають, інші знімають…", - сказано в публікації.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Учасниць конфлікту почав розбороняти один зі свідків інциденту, чоловік. Поки що невідомо, з-за чого дівчата влаштували таку бійку.

На кадрах дівчата не тільки хапають один одного за волосся, але і наносять удари руками і ногами, в тому числі по голові. У результаті одна із них опинилася на землі.

Увага! На відео присутні сцени насильства і нецензурна мова:

18+ На відео присутня нецензурна лайка та сцени насильства Дівчата у самому центрі Києва влаштували бійку. Одні спостерігають, інші знімають...

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 29 mei 2019

Раніше повідомлялося, що в Кам'янському Дніпропетровської області трапилася страшна бійка між школярками, в результаті - обидві дівчинки отримали тілесні ушкодження.

Одна з постраждалих навчається в 9-му класі кам'янської школи №35. За попередньою інформацією, їх побили однолітки з 7-ї школи.

Очевидці розповіли, що конфлікт стався між двома школярками з різних навчальних закладів Кам'янського. Причина його поки невідома.

Нагадаємо, п'яна українка напала на іноземних туристів.

Як повідомляв Знай. ua, підлітки влаштували запеклу бійку, наслідки вражають.

Також Знай. ua писав, що у Росії школяр жорстоко побив путінську депутатку.