До виборів президента України залишилося всього нічого – вже у 2019 році відбудеться доленосне голосування. Можливо, саме тому до списку майбутніх президентів на владну посаду повертаються ті, кого раніше підозрювали у фінансових махінаціях – люди, котрі спокійно жили за рахунок свого "майбутнього електорату".

Старі люди в "новій" Раді?


Один із них – фігурант численних скандалів, колишній очільник Кременчуцької податкової інспекції, Андрій Звонков. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив юрист, блогер Михайло Шнайдер. Хто ж такий цей чиновник? Якщо повернутися років на три назад, у 2015-й, можна знайти багато цікавого.

Звонков виявився любителем розкішного життя, мультимільйонером, власником численної нерухомості та елітного автопарку. А нещодавно він заявив про намір піти в політику і зайняти одне з місць у Верховній Раді.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Нещодавно він повідомив своїм товаришам, що буде балотуватися в народні депутати України по 146 одномандатному виборчому округу. І Андрюша може собі це дозволити. Його статки оцінюються в сотні мільйонів гривень. Звонкову належать десятки об'єктів елітної нерухомості автотопарк. Тонни гречки і тисячі пайків від "чесного" кандидата, незабаром можуть ощасливити жителів Кременчука. Цей персонаж має реальні шанси пройти в парламент. Андрюша готовий вкладати просто колосальні гроші в свою передвиборну компанію. Адже місце у "годівниці" просто безцінне. А витрати на вибори відіб'ються за кілька місяців", - наголошує Шнайдер.


До слова, чиновник Звонков та його дружина по суті ніколи не займалися бізнесом, але так як екс-податківець постійно займав впливові посади, то це не завадило йому стати власником трьох ресторанів, оздоровчого комплексу, земельних ділянок, будинку, кількох квартир. Але чомусь прокуратура не знайшла нічого "злочинного" у такій діяльності, закривши справу проти нього.

Хоча у численних розслідуваннях активістів значилося: існують вагомі докази того, що Звонков тихцем переписав все майно на дружину і стандартний сценарій спрацював.
Дружина Звонкова Ірина до 2010 року теж працювала в податковій, після чого почала активну бізнес-кар'єру.

Тому незрозуміло, на які кошти придбала нерухомість в Кременчуці, де облаштувала елітний салон краси. У 2013 році Звонкова стала власницею приміщення, в якому відкрила ресторан, а також заміський комплекс з кількома басейнами, рестораном, тенісними кортами, банним комплексом і VIP-апартаментами.

Припускали, що її чоловік просто скористався службовим становищем, але ГПУ та НАБУ з цього приводу нічого не коментували.


Дивіться: Ідеальна пара: Андрій Звонков та його дружина, незаконні фінансові оборудки (розслідування)


Нагадаємо, Саакашвілі висловив усе, що думає про Луценка.
Як повідомляв Знай.ua, стало відомо, хто з українців потрапив до "чорного списку" ГПУ.
Також Знай.ua писав, РНБО "забула" внести російські компанії в санкційний список.