Жахливий інцидент сколихнув Київ. 16 вересня у Солом'янському районі бездомний чоловік виявив пакет з тілом померлого немовляти. На місце події виїхали правоохоронці. Фотозвіт і деталі з місця події передає "Еспресо".

Повідомляється, що жахливу знахідку чоловік виявив у дворі багатоповерхівок на вулиці Липківського. Тіло новонародженої дівчинки було загорнуте в поліетиленовий пакет.

На даний момент на місці працюють патрульні і слідчі з'ясовують усі деталі страшного інциденту.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Правоохоронці поки не дають коментарів про подію.

Страшна історія сталася в Подільському районі Одеської області: 36-річна українка втекла з дому, прихопивши з собою двомісячного сина. Справа все в тому, що дитина захворіла, але жінка з якихось причин не хотіла звертатися до медиків.

Родичі, побачивши, що ситуація лише погіршується, самі викликали "швидку", а мати, злякавшись, що в неї відберуть дитину, втекла з ним у ліс. Чому ідея звернутися до лікарів здавалася їй настільки непривабливою, залишається загадкою.

Цілу ніч правоохоронці обшукували занедбані будинки і прочісували округу, і лише до ранку знайшли горе-матір. Про це повідомляє прес-центр Нацполиции Одеської області. Жінку з немовлям доправили до лікарні, але врятувати дитину не вдалося: його і без того поганий стан дуже погіршила ніч на вулиці.

Правоохоронці порушили проти матері кримінальну справу за невиконання обов'язків по догляду за дитиною. Жінці загрожує умовний термін або 5 років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, 12, вересня, стало відомо, що в Києві в районі Мамаєвої Слободи пропала малолітня дитина.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві біля житлового будинку по вулиці Петра Чаадаєва невідомий чоловік напав на 17-річну дівчину. Зловмисник хотів відібрати у неї мобільний телефон, а коли дівчина почала чинити опір, почав її душити.

Також "Знай.uа" писав, у Києві вбили відомого активіста і волонтера з Криму Анатолія Декина. Чоловік був більш відомий на прізвисько "Талібан". Волонтер відстоював український Крим ще з 1991 року.