У вівторок, 25 вересня, стало відомо, що в українському місті Кривий Ріг Дніпропетровській області співробітники поліції затримали водія приватного маршрутного таксі, який перевозив пасажирів у стані сильного наркотичного сп'яніння.

Уточнимо, що НП сталася в суботу, 22 вересня, близько 17:30 в районі проспекту Гагаріна. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції міста, передає "Сегодня".

Так, свідки події поскаржилися місцевим поліцейським на маршрутчика. Люди припустили, що водій маршрутки може перебувати в стані наркотичного сп'яніння, і вирішили повідомити про це копам.

фото з місця події в Кривому Розі

"Патрульні зупинили вказаний автомобіль Mercedes-Benz і поспілкувалися з водієм. У ході бесіди інспектори помітили у нього ознаки наркотичного сп'яніння і запропонували пройти тест у медичному закладі. Він відмовився. На нього склали протокол за ст 130 Купап ("Управління транспортним засобом у стані сп'яніння") і вилучили водійські права", – повідомила тимчасово виконуюча обов'язки прес-офіцера полку патрульної поліції Кривого Рогу Аліна Кравець.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Наголошується, що поліцейському водій спробував пояснити, що наркотичні засоби він не ніколи приймає. При цьому його зовнішній вигляд, як розповіли співробітники поліції, говорив зовсім про інше.

Кривий Ріг

Нагадаємо, що у Чернівецькій області сталася страшна аварія. У селі Романківці мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter влетів у вантажівку ЗІЛ, який стояв на узбіччі. В результаті страшної ДТП загинула дитина.

Як повідомляв портал Знай.uа, 24 вересня сталася жахлива ДТП в окупованому Росією Криму, в результаті якої загинуло п'ять людей, ще одна людина постраждала.

Також портал Знай.uа писав, що Кривий Ріг знову шокувала страшна аварія з пасажирським мікроавтобусом. Так, у Тернівському районі міста в результаті страшного ДТП 8 осіб отримало травми різного ступеня тяжкості. Їх госпіталізовано у 8 міську лікарню.