У Київській області 44-річний громадянин Російської Федерації розбещував малолітню дівчинку.

Цю інформацію повідомляє прес-служба поліції Київської області, передає "Інформатор".

У повідомленні говориться, що неадекват задовольняв сексуальне бажання за допомогою рольових ігор з 7-річною донькою. Як виявилося, це була дочка його товариша.

44-річний россияний жив у місті Боярка. Відомо, що у чоловіка є судимість.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поліція припускає, що рольовими іграми обвинувачений не обійшовся. Є підозри, що чоловік здійснював розпусні дії , які мали фізичний характер. Це стало відомо з скріншотів смс-листування і свідчень самого підозрюваного.

Зараз чоловік перебуває під вартою і співпрацює зі слідством. Якщо вину підозрюваного доведуть, то йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в одному з міст Одеської області чоловік, який страждає психічними розладами, протягом декількох годин здійснював насильственніе дії над 8-річним хлопчиком,у той час як його мати відпочивала з подругою і випивала. Таку інформацію, отриману від прес-центру поліції області, повідомляє ТСН.

Як повідомляють у правоохоронних органах, до працівників поліції хлопчика привела випадкова перехожа, яка помітила дитини, що йде в самоті по вулиці, і вирішила проводити її додому, але по дорозі він поділився з нею деталями того, що з ним сталося.

Як повідомляв раніше портал "Знай.иа" отец-педофил, який жорстко поглумився над власною дочкою не тільки знімав її в порнографічному відео, а й регулярно глумився над власною дитиною.

Також портал "Знай.иа" повідомляв про те, що у зв'язку з недавніми скандалами щодо сексуальних домагань, в мережі з'являється величезна кількість нових жертв, які повідомляють про своє травматичному досвіді. В цей раз в епіцентр скандалу потрапив 81-річний комік Білл Косбі, повідомляє The Hollywood Reporter.