Через вибухи у Керчі, які сьогодні сколыхнули весь світ, збільшилася кількість жертв до 19 осіб


Про це повідомляють російські ЗМІ. Точна кількість постраждалих і загиблих постійно уточнюється, а інформація оновлюється.


Зараз йдеться про цифру 19. Поки ЗМІ посилаються на власні джерела, які не підтверджують офіційні. У лікарнях анексованого Криму зараз вже перебуває 39 осіб. Лікарі борються за їх життя. Раніше повідомлялося про те, що в політехнічному коледжі із-за вибухів загинули 17 осіб. Також відомо, що однією з жертв був злочинець, який був студентом цього навчального закладу.

Нагадаємо, політехнічному коледжі Керчі 17 жовтня стався вибух, у результаті якого близько півсотні отримали складні поранення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

За попередніми даними, на місці працюють п'ять бригад "швидкої допомоги" з Керчі і кілька бригад медиків з найближчих населених пунктів.

Нтш у швидких не вистачає. Постраждалих в коледжі із-за вибуху газу переносять на дверях. Очевидці кажуть, що вибух стався в їдальні, там вибиті вікна.

Як повідомляв портал "Знай.иа" вибух у Керчі: версія теракту, заручники в коледжі та свідчення очевидців. Дівчина, яка була очевидцем вибуху в Керчі, також відзначає, що на другому поверсі після вибуху в будівлі була чутна стрілянина, цю інформацію підтвердили ще декілька очевидців.
При цьому, в їдальні, де все сталося, не було газових балонів, поранених хвилею викинуло назовні.

Також Знай.иа" писав, Президент Росії Володимир Путін прокоментував криваві події, які сталися у керченському політехнічному коледжі, забравши життя щонайменше 18 осіб. Напередодні Слідчий комітет РФ перекваліфікував справу про вибух в Керчі з теракту "на вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом".