Мати керченського терориста, який забрав життя десятки людей, приймала в лікарні поранених студентів.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Так, за даними каналу Галина Рослякова працює санітаркою в онкодиспансері, куди також звозили жертв збройної атаки її сина. Відомо, що коли туди стали привозити перших постраждалих жінка перебувала на робочому місці.

Наразі вже відомо, що кримські силовики забрали її на слідчі дії прямо з робочого місця. Відомо, що жінка до останнього не знала, що саме її син позбавив життя стількох людей.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що вбивця Владислав Росляков був зарахований до політехнічного в 2015. 8 вересня Росляков отримав дозвіл на рушницю 12 калібру, а кілька днів тому він придбав до нього 150 патронів.

Число загиблих збільшилася до 18 осіб. Хлопцеві, який влаштував вибух в коледжі, 22 роки. Він був студентом 4 курсу.

Можна впевнено сказати, що це нагадує бійню у школі Колумбайн (англ. Columbine High School massacre) — масове вбивство у середній школі Колумбайн, штат Колорадо, одне з найбільших вбивств у школах США. 20 квітня 1999 року двоє учнів школи Дилан Кліболд та Ерік Гарріс із застосуванням вогнепальної зброї вбили 13 людей та поранили ще 21 інших, після чого вчинили самогубство.

Трагедія у Колумбайні набула широкого резонансу у суспільстві й викликала суперечки про необхідність посилення контролю над вогнепальною зброєю у США. У центрі суспільної уваги опинились також питання шкільних відносин, цькування, молодіжних субкультур тощо.

Ось, до речі, один з останніх записів на стіні сторінки в соцмережах Владислава:

Крім того варто додати, що прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков зробив офіційний коментар з приводу вибуху у керченському політехнічному коледжі.

Він зазначив, що нібито Володимир Путін особисто доручив "встановити причини та винуватців", залучивши спецслужби. Крім того, слідчий комітет РФ порушив справу за 205 КК РФ - терористичний акт:

"Трагічні новини, які надходять з Керчі. Вибух. Президенту доповіли по лінії різних служб. Дані по жертвам і кількості постраждалих уточнюються постійно. Президент глибоко співчуває тим, хто втратив своїх рідних і близьких в результаті цього вибуху. Президент доручив МОЗ, МНС, рятувальним службам вжити термінових заходів для надання допомоги постраждалим. При необхідності, забезпечити транспортування хворих в провідні медичні заклади в Москві та інших містах. Президент доручив ФСБ, іншим вжити термінових заходів", - заявив він.

Нагадаємо, директор коледжу розповіла про вибух у Керчі.

Як повідомляв "Знай.ua", версія теракту, заручники у коледжі та свідчення очевидців.

Також "Знай.ua" писав, що виправдання Путіна та повний список жертв.

Вибух і стрілянина в Керчі: хто організував і скільки постраждалих