17 жовтня в столиці було оголошено план "Перехоплення"

За інформацією правоохоронців, у Голосіївському районі Києва сталася НП. Про подію повідомив родич чоловіка, якого викрали.


Повідомляється, що сигнал на 102 надійшов в районі 16 годин. За наданою інформацією стало відомо, що викрадений був директором будівельної фірми. Про нього відомо, що це чоловік 1964 року народження. В той момент він був одягнений у спортивний костюм світлого кольору.


"Близько 16:10 у поліцію зателефонував чоловік, який повідомив, що його брата викрали. Він розповів, що його родич є директором будфірми - чоловік 1964 року народження", - йдеться в джерелі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще


Також відомо, що його відвезли на автомобілі з вулиці Дмитра Луценка, 6. Машина була на номерах з іноземною реєстрацією. Позашляховик Mercedes з болгарськими номерами розшукують у столиці. Автомобіль рухався у бік вулиці Вільямса. Всіх, хто знає що-небудь про цей злочин, прохання повідомити на 102.

Нагадаємо, раніше у Києві серед білого дня викрали дитину.

У Солом'янському районі Києва викрали дитину. Як повідомляють, подія трапилася на проспекті Відрадному. Також відомо, що близько 14:40 у столиці оголосили план «Перехоплення». Патрульні перевіряли транспортні засоби, які рухалися в межах міста і області.


Як повідомляв портал "Знай.uа" криваве місиво у Києві: кавказці стріляли і жорстоко били перехожих.


"Знай.uа" писав, ваші автомобілі під загрозою: вандали в Києві вийшли на полювання. Крім того, в поліції зазначили, що правоохоронці з заявою звернувся лише один автовласник, який постраждав від незаконних дій невідомих.