Сьогоднішній теракт в Керчі, який сколихнув увесь світ і забрав за попередньою інформацією 19 життів, дійсно став найбільш резонансною подією в Криму після анексії

теракт

У соціальних мережах вже відреагували на вибухи в одному з навчальних закладів міста.

Реакція користувачів неоднозначна, але кримчани все більше розуміють, якою стала їхнє життя після референдуму. 17 жовтня стало фатальним для сімей, які втратили своїх близьких у цій страшній трагедії.

Цікаво, що в РФ спочатку кваліфікували цю справу, як теракт, але після повідомили, що мова йде про "вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом". Чому так швидко змінили думку і на яких підставах, незрозуміло. У соціальних мережах користувачі висунули свої версії того, що відбувається. У більшості звинувачують уряд.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"Дуже сумна історія, але які можливості для Володимира Путіна відкриває! На тлі падіння рейтингу і повного краху по всіх інших напрямках можна у всьому звинуватити Україну, почати наступ, вторгнення, та що завгодно. Згуртувати народ, підкрутити гайки, помститися за всі провали останніх місяців. Дуже для нього зручно ", – відреагував на вибухи журналіст Іван Яковина. "Звинуватять (прогнози): радикала з України (візитка Яроша для багатьох ще не жарт, якщо що), проукраїнські кримські татари, СБУ, диверсанти, радикали з Інгушетії (на те є об'єктивні причини – територіальний спір з Чечнею), ИГИЛ (старо, але актуально завжди), новий об'єкт цькування для влади Росії (несподіваний ворог) ", – написав Гліб В'язовський. "Мене дивує не те, що ФСБ організувала в Криму теракт. А те, що окупанти вдавалися до цього перевіреного засобу посилення режиму так довго. Але в тому, що це рано чи пізно трапиться, я не сумнівався і багато про це писав", – написав журналіст Айдер Муждабаєв. "Трагедія в Керчі. Загиблі і поранені від вибуху саморобної бомби.Просто помовчимо по-людськи.Політики двох країн ще встигнуть потанцювати на кістках...", - зазначає політолог Дмитро Корнійчук. Керч Політолог Тарас Березовець відзначає, що в окупованому Криму все йде за планом Путіна. "Коледж знаходиться в 300 метрах від т. зв. Кримського мосту. Росіяни можуть оголосити це спробою підібратися до стратегічного об'єкту. За 4 роки територія анексована не стала півостровом благоденства, а навпаки - півостровом страху. Як в 2014 році заявляли окремі кримчани, "ми мріємо померти в Росії". На сьогодні це єдине - можливість померти під окупацією Росії - що кремлівський режим забезпечив кримчанам. Справи з іншим в Криму йдуть зовсім неважливо. І тому путінський режим приречений творити на півострові те, що робить на території РФ. Вбивати мирних громадян чужої держави на тимчасово окупованому півострові, щоб відволікти від проблем", - вважає Березовець.

Думка про теракт в Керчі

Трагедія в Криму

Вибухи і смерть людей

Це жах

Нагадаємо, раніше в мережі показали фото "керченського терориста" і повідомили, що він знайдений застреленим.


Як повідомляв портал "Знай.uа" у Путіна назвали основну версію трагедії в Керчі.


"Знай.uа" писав, вибух у Керчі: версія теракту, заручники в коледжі та свідчення очевидців.