У Керчі на місці кривавої бійні в технікумі тривають огляд місця події, правоохоронці допитують потерпілих та свідків. За даними, які вже отримано, російські слідчі почали відновлювати картину масового вбивства в коледжі.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, за попередніми даними, близько 12:20 під час великої перерви 18-річний учень четвертого, випускного курсу Владислав Росляков зайшов до їдальні, залишив там сумку, а потім вийшов. У сумці знаходився саморобний вибуховий пристрій. Відійшовши від дверей на деяку відстань, Росляков витягнув з тубуса для креслень рушницю, привів в дію бомбу, а потім почав стріляти по людях, які знаходилися в приміщенні.

Користуючись панікою, він піднявся на другий поверх, де також відкрив вогонь. Серед інших він прицільно застрелив завуча і одного з педагогів, розшукавши їх в робочих кабінетах.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

За свідченнями очевидців, під час стрілянини Росляков використовував кілька петард чи саморобних піротехнічних пристроїв – ймовірно, для посилення паніки. Цю інформацію повинні ще підтвердити експерти.

Здійснивши близько 20 пострілів, Росляков наклав на себе руки в приміщенні бібліотеки. Біля тіла виявили рушницю, документи зловмисника та кілька патронташів.

тіло Рослякова в бібліотеці політехнічного коледжу в Керчі

За попередніми даними, Росляков навчався на "добре" і "відмінно", проте особливих товариських стосунків ні з ким не підтримував. Мотиви дій керченського стрілка наразі невідомі. За словами однокурсників, вони ніколи нічого подібного від нього не очікували.

Нагадаємо, стало відомо, що місяць тому Росляков отримав дозвіл на рушницю 12-го калібру, а кілька днів тому придбав до нього 150 патронів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережу злили архів "керченського стрілка" та фото його коханої

Також "Знай.ua" писав, керченський стрілок виявився фанатиком американської бійні