У середу, 17 жовтня, в окупованому Росією Криму сталася страшна трагедія - в Керченському політехнічному коледжі 18-річний учень закладу Владислав Росляков з рушниці розстріляв студентів та викладчів. Після цього він привів в дію вибуховий пристрій, який приніс з собою та залишив у їдальні коледжу.

В результаті теракту загинули 19 осіб, ще близько півсотні - отримали поранення різної тяжкості, велика частина вбитих і поранених - підлітки.

Після вчиненої кривавої бійні Росляков наклав на себе руки.

Telegram-канал Mash дізнався інформацію про сім'ю 18-річного "керченського стрілка" Владислава Рослякова.

Як виявилось, його батьки давно розлучилися. Нібито мати з сином пішли від батька і жили на орендованій квартирі. Іноді Владислав приходив в гості до батька і бабусі з дідусем.

Владислава Рослякова прийняли на бюджетне навчання в 2015 році за спеціальністю "Монтаж, налагодження і експлуатація електроустаткування промислових і цивільних будівель". У 2018 році хлопець перейшов на четвертий, останній курс.

Мати стрільця, Галина Рослякова, працює санітаркою в керченському онкологічному диспансері. Нібито допомагала пораненим під час стрілянини і на той момент навіть не здогадувалась, що теракт влаштував її син.

У день теракту Росляков прийшов в школу з двома рюкзаками - сірим і чорним. Поруч з його тілом виявили рушницю, патрони до неї та білий рюкзак.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, мати керченського терориста, який забрав життя десятки людей, приймала в лікарні поранених студентів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в мережі показали відео, як виглядала бійня в Керчі зсередини.

Також "Знай.ua" писав, російські слідчі відновили хронологію подій керченського теракту.