Студенти політехнічного коледжу в Керчі, в якому 17 жовтня стався теракт, розповіли про пережиту трагедію. Вони повідомили, що загинуло багато їх однолітків, а по навчальному закладу ходив хлопець і розстрілював усіх підряд.

Студентка коледжу в окупованій Керчі в істериці розповіла, що бачила, як навколо вмирають її друзі і знайомі. Відео із записом з'явилося на Youtube.

"Ми бігли, а діти просто лежали. Мою подругу вбили у мене на очах. Я бачила, як вона впала і більше не ворушилася. Я бачила, як пацани просто падали і кров розліталася всюди. Все перед очима! Мене всю трясе!", - поділилася трагедією дівчинка.

Також один із студентів розповів, що йому вдалося вижити лише тому, що він заснув на парі.

Ще один свідок подій повідомив, що чув 5 вибухів у коледжі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За його словами, тих, хто був на сходах і в їдальні, розстріляли.

Варто зазначити, що про побоїще росЗМІ розповіла також вахтер навчального закладу Наталія Панікоровська.

Вахтер стверджує, що саме вона подзвонила в швидку і натиснула "тривожну кнопку".

Як відомо, в результаті теракту загинуло 19 осіб і близько півсотні поранено. Після публікації фото в мережі користувачі припустили, що організатор вибуху - 18-річний Владислав Росляков. За тиждень до нападу він купив зброю і 150 патронів. 8 вересня студент отримав дозвіл на зберігання рушниці 12 калібру.

Нагадаємо, що в Керчі на місці кривавої бійні в технікумі тривають огляд місця події, правоохоронці допитують потерпілих і свідків.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путіна назвали головним винуватцем теракту в Керчі.

Також портал Знай.ua писав, що загиблий у результаті суїциду після масового вбивства в коледжі Керчі 18-річний Владислав Росляков був справжнім фанатом "руського світу".