Всіх загиблих в результаті вибуху і пожежі в політехнічному коледжі Керчі вже опізнали.

Цю інформацію повідомив 18 жовтня представник окупаційної адміністрації міста, заступник "голови", Ділявер Мельгазієв, передає ТАСС.

За словами Мельгазієва, число загиблих при вибуху і стрілянині в політехнічному коледжі в окупованій Росією Керчі зросло до 20.

Крім того, заступник голови окупаційної адміністрації розповів, що "останній катафалк привіз до моргу тіла не трьох, а чотирьох осіб" – в коледжі виявили ще одного загиблого.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, студенти політехнічного коледжу у Керчі, в якому 17 жовтня стався теракт, розповіли про пережиту трагедію. Вони повідомили, що загинули багато їхніх однолітків, а по навчальному закладу ходив хлопець і розстрілював всіх підряд.

Студентка коледжу в окупованій Керчі в істериці розповіла, що бачила, як навколо вмирають її друзі та знайомі. Відео із записом з'явилося на Youtube.

"Ми втекли, а діти просто лежали. Мою подругу вбили у мене на очах. Я бачила, як вона впала і більше не ворушився. Я бачила, як пацани просто падали і кров розліталася всюди. Все перед очима! Мене всю трясе!", – поділилася трагедією дівчинка.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в соціальних мережах вже відреагували на вибухи в одному з навчальних закладів міста. Реакція користувачів неоднозначна, але кримчани все більше розуміють, яким стало їхнє життя після референдуму. Обіцяли справжній рай, а в результаті кожен день, як на голці. 17 жовтня стало фатальним для сімей, які втратили своїх близьких у цій страшній трагедії.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що передбачуваний винуватець теракту в політехнічному коледжі Керчі Владислав Росляков не зміг би влаштувати побоїще з легальною стрілецькою зброєю тільки в 18 років, якщо б не було анексії Криму.