Під час стрілянини у Керченському політехнічному коледжі учні повели себе неймовірно гідно: вони допомагали один одному покинути будівлю і навіть закривали дітей від куль.

Про це 18 жовтня повідомили учні навчального закладу з місцевого гуртожитку, передає Kerch.FM.

Одна з дівчаток повідомила, що стояла у внутрішньому дворі, коли стався вибух.

"Якийсь хлопець схопив її, сказав: біжимо, або нас просто уб'ють тут", — розповіла подруга дівчини.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Вона повідомила, що молодий герой надалі загинув, отримавши кулю в голову. При цьому він закрив собою іншу ученицю.

Теракт у Керчі
Теракт у Керчі

"Потім ми стояли на вулиці і бачили, як хлопчики вибігають всі в крові і діставали навіть дівчинку 15-річну без ноги через вибух", — розповіла очевидець.

Як повідомляється, в коледжі почалася справжня паніка. Старші учні допомагали молодшим перелізти через паркан, встаючи на коліна.

Жертва "керченського стрілка", Ганна Журавльова, 19 років
Жертва "керченського стрілка", Ганна Журавльова, 19 років

"Я спробувала надати допомогу одногруппниці, вона лежала без свідомості, я почала обливати її водою та бити по щоках, вона почала дихати, потім підбігли дорослі, у неї пішла кров з носа і з рота, її не врятували, їй 16 років виповнилося", — сказала студентка.

Очевидці розповіли, що винуватець цього жаху Владислав Росляков був дуже тихим і скромним, майже ні з ким не спілкувався.

Нагадаємо, представник президента України в Криму Борис Бабин заявив, що вся відповідальність за події в Керчі покладається на окупаційну владу Росії.

Як повідомляв Знай.ua, загиблий внаслідок суїциду після масового вбивства в політехнічному коледжі в окупованій Керчі підліток був справжнім фанатом "російського світу". Він підтримував Путіна і війну на Донбасі.

Також Знай.ua писав, в мережу потрапили записи з камер спостереження керченського політехнічного коледжу. На відео зафіксовано, як передбачуваний винуватець вибуху Владислав Росляков направляється в приміщення.