Редакцію російського ЗМІ "Нова газета" невідомі підкинули відрізану голову барана з похоронним вінком

Відомо, що такий презент піднесли журналістам 17 жовтня, а на наступний день в редакції зробили заяву про те, що потрібно покарати винних. Цей жест розглядають, як загрозу всій редакції та її працівників.

"Люди, які розв'язали в соцмережах кампанію проти "Нової газети" та її журналістів, прекрасно розуміють, до чого призводять усі ці букви в атмосфері істерики і ненависті, яка досягла в Росії позамежних висот" – офіційно прокоментували ситуацію журналісти ЗМІ.

У виданні також припускають, що подібні жести з боку невідомих людей – реакція на фейковое твердження про те, що "Нова газета" нібито розголосила дані російських льотчиків, які воюють в Сирії.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще


У мережі також гостро сприйняли цю ситуацію. Користувачі стверджують, що такий зловісний подарунок символізує фізичну розправу, тому журналістам варто побоюватися такого знака.
У виданні також зазначили, що вони знають, хто їх хоче налякати таким чином.

Повідомляється, що керівництво звернулося в правоохоронні органи, щоб розслідували цю справу і не допустили інших проявів агресії з боку цих людей.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що "кайдани вирізали разом зі шкірою, били всіх підряд, іноді двічі", - український в'язень сумління пережив більше, ніж Сенцов


Як повідомляв портал "Знай.uа" "заплямовані кров'ю Олександра Захарченко та багатьох інших синів і дочок Донбасу": у Путіна знову вибухнули мерзенними погрозами на адресу України.

У Державній Думі Росії заявили, що на Донбасі "наростає військова загроза з боку українських властей. Вони пообіцяли "адекватно відповісти на спроби наступу.

В повідомленні підкреслили, що на території Донбасу нібито загострилася ситуація, а з боку київської влади наростає військова загроза.


"Знай.uа" писав, що тепер все зрозуміло: відразу після керченської трагедії ФСБ заговорила про контроль інтернету.