Батько Владислава Рослякова, котрий ймовірно влаштував вибух у керченському політехнічному коледжі, вперше прокоментував трагедію. У мережі оприлюднили його звернення, де він відкрито визнає: син був неправий, його вчинок виправдовувати не варто. Але все ж таки він йому рідна людина, тому для Ігора це велика втрата:

"Це все інтернет, ноутбук і замкнутість повна. Диявол, більше нічого. Хом'яками, декоративними щурами займався. Мені сказали, що він застрелився. Він труп. Труп не можна прощати чи не прощати. Хоч і мертвий - я його люблю. Він моя кровинка. Мій рідний син. Я мріяв про нього", - зазначає Ігор Росляков.


Дивіться: Ігор Росляков, батько "керченського стрілка"


Як відомо, у мережі раніше звернули увагу на дивні розбіжності в інформації про самогубство Владислава Рослякова, підозрюваного в масовому вбивстві в політехнічному коледжі Керчі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще


Припускають, що після скоєння злочину керченський стрілок наклав на себе руки пострілом з рушниці в підборіддя.

Влад Росляков
Влад Росляков

Однак в мережі були опубліковані фото мертвого Рослякова з чистим підборіддям і цілим обличчям. Крім того, користувачі соцмереж вважають дивним той факт, що Росляков взяв з собою в коледж свої документи, зокрема дозвіл на зброю.

Також інтернет-користувачі висловлюють припущення, що стрілець міг мати спільників, адже навряд чи він самостійно носив в кишенях брюк 150 важких набоїв до мисливської зброї.


Дивіться: теракт у Керчі


Нагадаємо, у мережу злили фото жертв "керченського стрілка".
Як повідомляв Знай.ua, російський президент Володимир Путін зробив вже другу за кілька днів заяву щодо стрілянини та вибухів у політехнічному коледжі Керчі.

Також Знай.ua писав, оприлюднено архів Владислава Рослякова та його дівчини.