У Кремлі ніяк не знайдуть крайніх в керченській трагедії. Але нещодавно російське оточення Путіна таки спромоглося видати бодай якусь версію. Втім, стосовно її правдивості лишаються сумніви.


Припускають, що він нібито може бути пов'язаний з Україною, тільки аргументи доволі дивні: мовляв, хлопець двічі їздив на вихідні до Харкова, як стверджують місцеві слідчі. Він ночував у друзів, тому що родичі у Владислава там точно немає.


Де Росляков навчився вправно стріляти, досі невідомо, але за кілька місяців так чи інакше він зміг оформити і отримати необхідні довідки для покупки зброї.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше сусіди Рослякова розповіли, що в дитячі роки він відзначався вкрай жорстоким поводженням з тваринами.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі


Як відомо, в результаті стрілянини загинули 21 осіб. Співробітники рятувальних служб виявили ще один труп в будівлі політехнічного коледжу. Кількість постраждалих становить 68 осіб, з них п'ятеро в комі. Батько керченського стрілка днями вперше погодився говорити на камеру про свого сина:

Дивіться: Ігор Росляков про трагедію у Керчі


Дивіться: Владислав Росляков, за лічені хвилини до теракту у Керчі (відео з камер спостереження)


Нагадаємо, батько Владислава Рослякова, котрий ймовірно влаштував вибух у керченському політехнічному коледжі, вперше прокоментував трагедію.
Як повідомляв Знай.ua, студент 4 курсу Владислав Росляков влаштував у політехнічному коледжі Керчі бійню, загинули 20 людей, наймолодшій з яких було всього 15 років.
Також Знай.ua писав, стало відомо, що писав Владислав Росляков незадовго до керченської трагедії.