У середу, 17 жовтня, у польському місті Лодзь сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода, у якій загинула 21-річна українська студентка. Винуватцем аварії виявився 20-річний українець, з яким дівчина їхала в одній машині.

Як повідомляє "Укрінформ", цю інформацію підтвердили в прес-службі окружної прокуратури.

“Сьогодні стан здоров'я 20-річного українця, який навчається в Лодзькому університеті, дозволив привезти його у прокуратуру, де йому пред'явлено звинувачення в скоєнні ДТП”,- заявив спікер Кшиштоф Копаня. Прокуратура просить заарештувати хлопця на три місяці. Судове засідання почалося в п'ятницю вранці.

З'ясувалося, що ДТП сталася близько 4 ранку. Водій був під впливом алкоголю і не впорався з керуванням: автомобіль врізався у будівлю, а потім у машину, що стояла поруч. І водій, і пасажирка були пристебнуті, що призвело до трагічних наслідків: дівчина померла на місці. Хлопець же відбувся парою синців і подряпин.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він розповідає, що під час поїздки вони нібито посварилися з дівчиною, після чого вона схопилася за кермо. Нібито тому він втратив керування, що і спровокувало трагедію. Українець визнає свою провину лише частково, йому загрожує позбавлення волі строком до 12 років.

Нагадаємо, зірка " Дому-2 потрапила в жахливу аварію: перші подробиці.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям пояснили, як винуватцям моторошної ДТП вдасться уникнути покарання. Напередодні чергового судового засідання по справі смертельної ДТП у Харкові, фігурантами якої є Олена Зайцева і Геннадій Дронов, стало відомо, що підозрюваних можуть відпустити під домашній арешт.

Також "Знай.uа" писав про те, що кривава трагедія сталася в Кривому Розі: два переповнених потяги зіткнулися лоб в лоб, купа трупів.