19 жовтня в столиці відбулася НП. У Києві автобус переїхав побитого чоловіка. Про це повідомили в прес-службі Нацполиции


Згідно з інформацією правоохоронців, дзвінок на 102 надійшов близько 6 годин ранку. Очевидці повідомили про бійку двох чоловіків. Після стало відомо, що одного з постраждалих переїхав автобус. На місце події виїхала швидка допомога і правоохоронці.

"У чергову частину столичної поліції, приблизно о 05:50 надійшов виклик про бійку двох чоловіків, а згодом - про наїзд на потерпілого. За викликом виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група і слідчі спеціалізованого відділу з розслідування дорожньо-транспортних пригод", - розповіли в поліції.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще


У ході розслідування вдалося встановити, що між двома чоловіками стався конфлікт, зав'язалася бійка. Один з них кинувся тікати. Коли він перебігав дорогу по вулиці Кибальчича, суперник зробив підніжку і почав сильно бити. Він не міг самостійно пересуватися і залишився лежати посеред проїжджої частини. В результаті та нього наїхав автомобіль "МАЗ".


Коли лікарі прибули на виклик, чоловік вже був без ознак життя. Медики констатували смерть. Для встановлення причини проведуть судово-медичної експертизи. За попередньою інформацією, загиблому не більше 35 років.


Відомо також, що водій автобуса може отримати покарання за статтею 286, частина 2 - порушення правил безпеки дорожнього руху Кримінального кодексу України. Однак точно говорити про заходи можна буде говорити тільки після того, як правоохоронці встановлять обставини події.

Нагадаємо, раніше друг Януковича загинув у страшній аварії.


Як повідомляв портал "Знай.uа" сім машин вщент: в Києві у 20-річного водія стався епілептичний напад.


"Знай.uа" писав, трагедія в Польщі, і знову гинуть українці: всі подробиці.