У п'ятницю, 19 жовтня, в Дарницькому районі столиці на залізничній станції "Фармацевтична" швидкісний поїзд "Інтерсіті" збив чоловіка. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Про трагічний випадок повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент стався близько 11:50. Як розповіла чергова по переїзду, вона не бачила, що на колії сидять люди.

У цей момент в сторону центрального залізничного вокзалу їхав швидкісний поїзд "Інтерсіті +" №725 сполученням Харків - Київ. Машиніст потягу побачив людей, почав екстрено гальмувати і подавати звуковий сигнал. Люди зійшли з колії, але, на жаль, один з чоловіків ухилитися не встиг.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Друг загиблого Геннадій розповів, що він побачив поїзд далеко, але швидкість його була високою. Дружину померлого і ще одного чоловіка він відштовхнув, а останнього не встиг. У момент зіткнення вся компанія перебувала в стані сильного алкогольного сп'яніння. Після події ті, що вижили, перебуваючи в шоковому стані, випили ще алкоголю і заснули на сходах платформи ", - пише "Інформатор".

Постраждалий чоловік отримав травми, несумісні з життям. Попередньо він помер від серйозної відкритої черепно-мозкової травми. Подробиці інциденту з'ясовуються.


Нагадаємо, щонайменше 150 людей постраждали в результаті в'їзду поїзда в натовп людей в індійському місті Амрітсар.

У страшній трагедії загинуло як мінімум 50 людей. Інцидент стався під час індійського фестивалю Дашара. Під час спалення опудал в честь індуїстського свята люди вибігли на залізничну колію, оскільки там відкривався найкращий огляд. Вони не помітили, що наближається поїзд, тому що спостерігали за феєрверком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на переїзді у селі Мамаївці, що під Чернівцями, вантажний поїзд збив мікроавтобус з 15 працівниками місцевого підприємства.

Також "Знай.ua" писав, у Києві Mercedes врізався в поїзд, що перевозив танк.