У суботу, 20 жовтня стало відомо про страшну трагедію. На Житомирській трасі під Києвом автобус з акторами гумористичного шоу "Дизель шоу" потрапив в страшну ДТП, в результаті аварії загинула акторка Марина Поплавська. Про це повідомляє ресурс dtp.kiev.ua на своїй сторінці у Facebook.

Так трагедія сталася близько 7 години ранку біля села Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ – Чоп. Зокрема, автобус з акторами "Неоплан" зіткнувся з вантажним автомобілем.

Відомо також, що ще четверо акторів колективу "Дизель шоу" перебувають у важкому стані - їх госпіталізували з різними травмами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Шанувальники шоу і акторів засмутила новина.

Користувачі мережі залишили співчутливі коментарі.

За інформацією прес-служби обласної поліції, водій автобуса Неоплан не впорався з керуванням і зіткнувся з вантажівкою МАЗ. В автобусі перебувало 14 пасажирів.

Водій автобуса затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство. Інших подробиць поки не повідомляється.

Марина Поплавська запам'яталася глядачеві, як ефектна жінка, яка завжди знає, як привернути увагу, не тільки своїми яскравими сценічними образами, інтелігентна, яскрава і просто неповторна актриса і співачка.

Марина Францівна була одна з кращих актрис програм "Дизель Шоу", "На трьох", "DIZEL ранок", Лауреат Міжнародного музичного фестивалю КВН, популярна ведуча, редактор української асоціації КВН - це все про неї.

Марина Поплавська не тільки грала на сцені і знімалася в кіно, актриса також працювала вчителькою української мови та літератури в школі і робота з дітьми приносила їй задоволення.

Сьогодні, 20 жовтня, о 5.55 год. на 28 км автотраси Київ-Чоп біля села Мила сталося зіткнення автобусу "Неоплан" та...

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 19 oktober 2018

Нагадаємо, 17 жовтня, у польському місті Лодзь сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода, у якій загинула 21-річна українська студентка. Винуватцем аварії виявився 20-річний українець, з яким дівчина їхала в одній машині.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, в яку потрапив автобус з футбольної збірної Андорри: транспортний засіб зіткнувся з легковим автомобілем.

Також "Знай.uа" писав, на 44 році життя померла вокалістка американської хеві-метал-групи Huntress Джилл Джанус, названа раніше західними журналами однієї з найкрасивіших жінок в світі рок-музики.