В прес-службі Патрульної поліції Дніпра повідомили про обстріл громадського транспорту

Як стало відомо, невідомі особи почали обстрілювати тролейбус і маршрутку. Все це відбувалося в різних районах міста.


Про подію повідомив водій маршрутки №124. Саме він першим і розповів про жахливу НП. За словами чоловіка, стрілянина почалася в районі зупинки громадського транспорту Лазаряна. З боку будівництва пролунало кілька пострілів. На щастя, ніхто з пасажирів, що знаходяться в салоні, не постраждав. У поліції вже дали офіційний коментар з приводу того, що відбувається.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Сьогодні вранці в 11:30 за напрямом у бік Тополі в районі зупинки Університет їхав старий тролейбус № 16. Невідомі розстріляли його з пневматичної зброї. Сильно розбите скло. Про інцидент відразу ж повідомили в поліцію. Через 10 хвилин на цій же ділянці з пневматики розстріляли новий тролейбус № 21, який прямував у бік Сокола", повідомив заступник начальника КП Дніпровський електротранспорту Володимир Сусленко.

На місце події виїхали підрозділи патрульних і оперативно-слідча група. Подробиці обіцяють повідомити пізніше. У соціальних мережах з'явилася також інформація про обстріл тролейбуса в районі Казакова.


Повідомляється також, що під час пострілів біля будівництва, одна з куль потрапила в рюкзак перехожої жінки.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Владислав Росляков, який влаштував теракт в Політехнічному коледжі в окупованій Керчі, володів зброєю законно.


Як повідомляв портал "Знай.uа" Керченська бійня: психолог пояснив, що не так з убивцею Росляковым.

Відео з камер спостереження Керченського політехнічного коледжу, на якому один з учнів походжає по навчальному закладу зі зброєю і розстрілює людей, більше схоже на нарізку кадрів, автори якої намагаються сформувати у глядача певну точку зору.


"Знай.uа" писав, бездиханне дитяче тіло: день народження жінки перетворилося на криваву трагедію.