У Воронежі, прийшовши до тями після наркозу, літня пацієнтка з гангреною виявила, що проблемна кінцівкп, яка потребувала ампутації, залишилася на місці. Навпаки, була відсутня здорова нога. Син жертви страшної медичної помилки негайно звернувся до слідчих – тепер медики мають пояснити свій вчинок. Про даний випадок розповіли в прес-службі СУ СК РФ по Воронезькій області.

За словами родичів хворий, жінку госпіталізували з гангреною ноги. За словами родичів, жінка потрапила в лікарню з гангреною ноги. Їй призначили ампутацію і провели операцію 4 листопада.

Після завершення операції син виявив, що в результаті хірургічного втручання жінці помилково ампутували не праву, а ліву кінцівку до середини стегна, — йдеться в повідомленні.

Це вже не перший подібний випадок у Воронежі. У вересні стало відомо, що лікарі Петропавлівської районної лікарні ампутували ноги 94-річної учасниці Великої Вітчизняної війни.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що американські вчені розробили протез руки з бездротовим нейростимулятором, який дозволить знову "відчувати" людям з ампутованими кінцівками.

Це перший нейроноактивний протез руки (NEPH), який можна використовувати в повсякденному житті, повідомляє Medical Xpress.

Також ми повідомляли, що дослідникам вдалося пояснити природу фантомних болів. Є надія, що їх вдасться вилікувати, що набагато полегшить життя пацієнтам з ампутацією.

Фантомні болі — це рідкісне відчуття болю у районі кінцівки після її ампутації.

Науці відомі випадки, коли хворобливі відчуття з'являлися у потерпілих не тільки в ампутованих кінцівок, але і в інших відсутніх частинах тіла.

Експерти досі сперечаються про походження фантомно-болючого синдрому. І ось чергова група дослідників з Швеції представили медичного світу свою версію.

Також раніше ми писали про зірку 90-х, яка знаходиться в жалюгідному стані і якій загрожує ампутація.

Популярний російський співак, зірка 90-х Євген Осін, який протягом кількох років страждає алкогольною залежністю, зараз перебуває в дуже поганому стані.

Про те, як живе виконавець улюбленого хіта "Плаче дівчина в автоматі", розповіла відома телеведуча Дана Борисова.

Артистка поділилася, що нещодавно відвідала Осика і побачила, що виконавець цілком жалюгідному стані: він не виходить із будинку, а також з самого ранку був сильно п'яний.