Легковик загорівся, як факел

В центрі Харкова на перехресті загорівся автомобіль. Очевидці зуміли зняти жахлиув трагедію на відео

Водій разом з пасажиркою зуміли залишити авто і при цьому не постраждати. Бригада пожежників гасила вогонь більше 30 хвилин, але даремно – автомобіль врятувати було неможливо. За попередніми даними, причина загоряння – проблема в моторному відсіку з-за технічної несправності.

Нагадаємо, Божевільна швидкість, а через секунду - кривава каша: моторошне ДТП переполошило весь Київ

У Києві на проспекті Перемоги, навпроти заводу Антонов, сталося смертельне ДТП. Автомобіль , рухаючись на повній швидкості, вилетів на узбіччя і врізався в електричний стовп. Автомобіль зім'яло, як консервну банку, шансів вижити при цьому у водія, природно, не було. Трагедія трапилася в ніч на неділю, 18 листопада, близько половини четвертого. Про це пише Информатор з місця події.

ДТП
ДТП

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Повідомляється, що машина рухалася у бік станції метро Нивки. Поліція розповіла, що водій їхав зі швидкістю 100 кілометрів на годину. Він не зміг впоратися з керуванням, і був протягнутий по дорозі близько 100-150 метрів. В результаті чого машина знесла дерева і один стовп, зіткнулася з іншим електричним стовпом і вдарилася об огорожу підземного переходу. Чоловік не дожив навіть до приїзду швидкої, повідомляє видання. Страшна трагедія налякала весь Київ.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Киянин загинув під колесами некерованого тролейбуса: жахливі кадри

Тролейбус переїхав чоловіка у Києві на зупинці "Березняки". В результаті нещасного випадку той помер на місці від отриманих травм. Інцидент стався 18 листопада в неділю ввечері.

Як повідомляє "Інформатор", загиблому було 43 роки. Чоловік працював водієм транспорту аварійної служби. Мабуть, він зупинився, щоб провести ремонтні роботи, і не встиг помітити, що насувається на нього тролейбуса.

Також "Знай.ua" писав про те, що Одеського пішохода спочатку збили, а потім добили, моторошні деталі жорстокого ДТП