У місті Нікополь, що в Дніпропетровській області, поліція затримала 18-річного хлопця, який порізав тіло своєї 13-річної сестрички ножем 18 разів.


Трагедія сталася напередодні вранці, повідомляє обласна поліція в понеділок, 19 листопада.

"Між братом і сестрою виник конфлікт, в результаті якого хлопець ножем завдав дівчинці 18 ножових поранень. Після цього він вибіг на вулицю, покликав бабусю і утік. Поліцейські затримали втікача в місті через кілька годин" кажуть у поліції.

дитина за комп'ютером
дитина за комп'ютером

Стало відомо, що хлопець був геймером і часто проводив час за комп'ютером. Скоріше за все, саме це і стало причиною конфлікту.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще


Дівчинка була доставлена в лікарню, загрози для життя немає. За фактом замаху на вбивство неповнолітньої відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, Жахлива трагедія в Києві: молода мати повісилася на очах у власної дитини

17 листопада у Києві молода мати покінчила життя самогубством в одному приміщенні, де перебувала разом зі своїм маленьким дитиною.

Про це повідомляє dtp.kiev.са.

Зокрема, зазначається, що мати покінчила життя у ванній кімнаті квартири. Попередньою причиною такої дії родичі називають розлучення.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Теракт або самогубство: у Києві знайдено труп чоловіка, який помер жахливою смертю, опубліковано відео

Опубліковано відео з місця події, де молодий чоловік загинув від вибуху гранати.

вибух гранати
вибух гранати

Про це повідомляє Оксана Блищик, начальник відділу комунікації ГУНП в місті Києві.

На вулиці Харківське шосе був знайдений труп юнака з травмами живота, які, можливо, були отримані в результаті вибуху гранати.

"Знай.ua" писав про те, що Зайцевій в допомогу: мажор на дорогій іномарці жорстко скалічив маленьку українку

У п'ятницю, 16 листопада, в Ужгороді автомобіль Porsche сбил 12-річної дитини.

Цю інформацію повідомили у прес-службі ГУ НП в Закарпатській області.

Відомо, що жахливий інцидент стався на вулиці Заньковецької вранці, близько 8:15.

"Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, встановили, що 36-річний водій Porsche не впорався з керуванням та скоїв наїзд на 12-річну ужгородку-пішохода"повідомили в поліції