Першим містом, до якого заїхав «автобус-привид» стало місто Суми. В сутінках транспортний засіб жахав містян своїм виглядом. У ньому не було видно водія, а над кабіною звисали деталі автівок, розбитих в ДТП та масивні руки монстра.

На появу моторошного автобуса на сумських вулицях люди реагували по різному - хтось жахався, хтось жартував, повідомляє ТСН.

На центральній площі міста автобус відразу став людною селфі-зоною. Усім зацікавленим поліцейські розповіли, що кермувальник у дивного транспорту таки є – це замаскований їхній колега. Порожнє ж крісло символізує безвідповідальність тих водіїв, які через недотримання правил дорожнього руху стають винуватцями аварій.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

За словами керівника патрульної поліції Олександра Фацевича, цьогоріч на українських дорогах загинуло 2,5 тисячі людей. А ця акція покликана знизити рівень смертності на дорогах.

На лобовому склі автобуса була наліпка з ім'ям Євгена Янкового, який увійшов до десятки кращих водіїв автобусів із 1000 претендентів в рамках акції “Керуй”.

Наступною зупинкою автобуса-привида стане Полтава.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua писав, що смертельна ДТП приголомшила Київ небувалою жорстокістю: фото та відео з місця дорожнього пекла.

Читайте також: всесвітній день пам'яті жертв ДТП 18 листопада: шокуючі факти і статистика.

Раніше на порталі Знай.ua публікували про те, що шансів було небагато: моторошна ДТП під Полтавою нажахала навіть досвідчених рятувальників