У вівторок, 20 листопада, Україну сколихнула звістка про чергову пожежу на складах, люди панічно бояться повторення недавньої трагедії у Ічні, що на Чернігівщині.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення очевидців у соцмережах.

За словами випадкових свідків, у Виноградові велика пожежа, горять склади місцевого підприємця. Що стало причиною пожежі, поки що не відомо.Пожежники вже на місці події, але через великий вогонь не можуть приступити до роботи.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Як нам вдалося з'ясувати, горять хімічні відходи! На даний час пожежники намагаються вберегти електричну станцію, яка знаходиться поряд! Щоб пожежа не перекинулась на неї", - пишуть шоковані користувачі.

Geplaatst door Микола Жалива op Dinsdag 20 november 2018

Нагадаємо, склади з боєприпасами під Ічнею в Чернігівській області вибухнули в результаті диверсії.

Ічня
Ічня

Цю інформацію повідомив військовий прокурор центрального регіону України Григорій Рябенко, передає кореспондент РБК-Україна.

Крім того, військовий прокурор підкреслив, що розмінування території ще не закінчилося.

В даний час проведено огляд значної частини території. Розмінування ще повністю не закінчено. Для визначення розміру збитків необхідно повністю завершити попередні дії. Триває також комплексна судова експертиза. Причину вибухів також встановлено, нею є диверсійна діяльність з фізичним проникненням на технічну територію арсеналу 6" Григорій Рябенко

Раніше Знай.uа писав про те, що у п'ятницю, 9 листопада, на півдні Італії на заводі піротехніки стався вибух, в результаті якого одна людина загинула і ще двоє постраждали.

Цю інформацію повідомляє видання ANSA.

У повідомленні говориться, що постраждалих оперативно доставили до поліклініки міста Лечче.

"Один з трьох чоловік, які постраждали при вибуху на фабриці феєрверків, загинув. Двох постраждалих працівників доставили до лікарні міста Лечче" пише видання

Також Знай.uа повідомляв, що на Московському нафтопереробному заводі в Капотні вранці 17 листопада спалахнула сильна пожежа.

Виноградово

Geplaatst door Микола Жалива op Dinsdag 20 november 2018