Одеса стала жертвою руйнівної стихії, яка не тільки скувала в затори все місто, але і валила дерева, руйнувала будинки. Місцева влада особливо непокоїться через пляжі, які найбільше постраждали.

Про це повідомляє "Пушкінська".

Як зясувалося, потужний шторм завдав серйозної шкоди місцевим пляжам.

Один з пляжів на 16-й станції Фонтану буквально змило хвилями. Зараз там замість піску просто вода, яка сягає стін.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Набережна біля дельфінарію тряслася від ударів: масивні хвилі розсипалися на тисячі бризок, підриваючи окремі дошки і цілі секції настилу.

У мережі опублікували вражаюче відео, як виглядає одеський шторм зсередини:

Потужний шторм змиває популярний курорт

Популярний іспанський курорт був накритий штормом, в морі вирують високі хвилі, які топлять цілі вулиці.

В мережі потрапило шокуюче відео, як велика вода просто змила балкони в багатоповерхівці. Висота хвиль сягала четвертого поверху.

Нагадаємо, Всесвітній потоп повториться: десятки тисяч людей стали жертвами стихії.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Йорданії страшна стихія змила автобус зі школярами в салоні. Жертвами негоди стало щонайменше 20 людей, багатьох оголосили зниклими безвісти.

Також Знай.ua писав про те, що в Індї сотні тисяч людей постраждали від потужної повені. Загинуло понад півтори сотні осіб.

Дивіться: Потужний шторм зніс балкони в будинку. Іспанія