В Керченському коледжі, де студент Владислав Росляков розстріляв вчителів і студентів, 20 листопада сталася чергова НП.

Як повідомляє одне з місцевих видань, в коледжі спрацювала тривожна кнопка. Кажуть, що будівля навчального закладу замінована. Правоохоронці евакуювали студентів і викладачів з території коледжу.

Студентів з третього корпусу відпустили по домівках. Але багато хто з учнів разом з вчителями залишилися стояти на вулиці біля коледжу.

На місце інциденту приїхала поліція і позавідомча охорона з автоматами. В будівлі коледжу нікого не пропускають, у працівників закладу вилучають ключі від кабінетів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Біля корпусу, де 17 жовтня стався вибух, працюють представники правоохоронних органів, МНС та ДАІ. Очевидці стверджують, що машин швидкої допомоги на території коледжу немає.

Раніше повідомлялося, що неподалік від коледжу, у якому стався масовий розстріл людей, прогримів «вибух повітряної суміші». Як стверджують окупанти, інцидент стався в будівлі, яку займає місцева релігійна організація «Добра звістка».

Нагадаємо, хакер зламав сторінку Рослякова ВКонтакте і виявив багато цікавого.

Також портал "Знай.иа" повідомляв про те, що багато інформації, яка мотивує вчинки керченської стрілка і висвітлює багато подробиць підготовки до теракту, було виявлено в особистих повідомленнях у соцмережі Владислава Рослякова.

Читайте також: "Я - полупсихопат": опубліковано одкровення керченської стрілка, від якого мурашки по шкірі