У вівторок, 20 листопада, стало відомо, що у Сумській області співробітники поліції розшукують чотирьох зниклих дітей. Про це повідомляє "УНН", посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

Так, відзначається, що діти вийшли з будинку в школу інтернат, але так і не повернулися. Згідно з інформацією, в цей день в школі занять не було. При цьому всі зниклі діти 2002, 2005, 2008, 2009 років народження були родичами.

Також вдалося з'ясувати, що діти періодично прогулювали заняття. На даний момент їх місцезнаходження невідоме. Поліцейські почали досудове розслідування.

Раніше повідомлялося, що в Києві зникла 14-річна школярка Ольга Тетюєва. Поліція просить про допомогу в пошуках дівчини. Правоохоронці також звернулися до українців з проханням, щоб при наявності будь-якої інформації про можливе місцезнаходження дитини, люди повідомляли за номером 102. Прес-служба поліції також опублікувала фото зниклої Ольги.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

!!!УВАГА РОЗШУК!!! Дарницьким УП розшукується неповнолітня Тетюєва Ольга Олександрівна, 27.02.2004 р.н. При наявності...

Geplaatst door Розшук дітей ГУНП у м. Києві - офіційна сторінка за сприяння ПрАТ Київстар op Vrijdag 2 november 2018

Ще ми писали, що 22 жовтня зі спеціалізованого дитячого центру зникли діти. Їх розшукує Деснянське УП Нацполіції Києва. Поліцейські розповіли, що діти самовільно покинули Центр соціально-психологічної реабілітації для дітей №1. Центр знаходиться за адресою: вулиця Володимира Маяковського, 28В.

Нагадаємо, що правоохоронні органи Києва розшукують 12-річного Андрія Волчкова. Відомо, що дитина 26 жовтня близько 12:00 вийшов з дому і не повернувся. У хлопчика проблеми зі психічним здоров'ям.

Як повідомляв портал Знай.uа, зникнення і вбивство 15-річної Аліси Оніщук налякало односельців дівчини з села Бабаї Харківської області. 2 листопада Аліса в 7:30 вийшла з дому і попрямувала в коледж. 3 листопада розтерзане тіло дівчини знайшли в лісосмузі.

Також портал Знай.uа писав, що у Кременчуці 14-річний підліток вижив після падіння у кар'єр з 150-метрової висоти. Так, хлопчик гуляв з друзями неподалік, потім по дурості вирішив перелізти через паркан, але не втримав рівноваги і зірвався вниз.