Увечері 20 листопада, на перетині вулиць Мечникова і Розумовської в Одесі сталося масштабне потрійне ДТП за участю карети швидкої допомоги клініки Into-Sana й автомобіля охоронної фірми "Агентство безпеки Центр".

Місцеві поліцейські повідомили, що внаслідок ДТП постраждали пацієнтка, її супроводжуюча і медпрацівники "швидкої". За повідомленнями співробітників патрульної поліції, які посилаються на свідчення численних очевидців, карета "швидкої" рухалася з включеними проблисковими "маячками" вулицею Разумовською, але раптово з вулиці Мечникова на перехрестя виїхала машина охоронного агентства і врізалася в бік автомобіля з медиками, які, як стало відомо пізніше, поверталися з виклику з пацієнткою, пишуть місцеві ЗМІ.

Поліцейські теж говорять про те, що "швидка" їхала в повній відповідності з правилами дорожньої безпеки. З якою швидкістю рухався автомобіль Renault, що врізався в неї – буде з'ясовано найближчим часом. Але вже можна говорити про те, що удар був дуже великої сили, оскільки медичну машину перевернуло на бік, і вона, розкрутившись на дорозі, вдарила ще один автомобіль марки "Ford".

Свідки аварії також стверджують, що автомобіль екстреної допомоги, крім "мигалок", їхав з включеною сиреною.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

"Є ще одне авто, яке вимушено пошкодила карета швидкої допомоги, яка їхала з увімкненими спеціальними сигналами. Загальна кількість постраждалих невідома – їх як мінімум четверо. Причини буде з'ясовувати слідство", - одразу ж заявили в поліції.

Трохи пізніше там уточнили, що в аварії пошкоджено чотири машини крім охорони, швидкої і "Форда", ще "Рено Логан". Стало також відомо, що в момент ДТП "швидка" везла літню жінку. Після зіткнення пацієнтку перевантажили в іншу машину швидкої і повезли в лікарню в супроводі лікаря, фельдшера та родички, яка супроводжувала хвору і теж постраждала, бо момент аварії знаходилась у кареті "швидкої".

Нагадаємо, сайт "Знай.uа" вже неодноразово писав про безпеку на дорогах

Крім того, сайт "Знай.uа" розповів, про те, що нещодавно під Києвом сталося зухвале пограбування

Також раніше "Знай.uа" повідомляв, що вже з квітня українцям будуть видавати ліки "по-новому"