У Львові на вул. Чернігівській, 7 сталася пожежа у приміщенні обласної клінічної лікарні.

За даними місцевих рятувальників, повідомлення про інцидент надійшло о 11.27. На місце події виїхали пожежні підрозділи. Про масштаби пожежі наразі інформації немає, дим відчутний у центрі Львова.

Припускають, що займання сталося на даху лікарні, вогонь видно через вікна, пожежники з використанням драбини намагаються гасити полум’я. З будівлі вивели пацієнтів та працівників.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За даними від пожежників, які працюють на місці події, вогонь вже перекинувся з даху на третій поверх, де кабінети лікарні. Пожежу ліквідовують близько 17 одиниць техніки та 80 рятувальників.

Дивіться: Пожежа в лікарні швидкої допомоги

Нагадаємо, у Києві згоріло чотири авто, власники переконані, що це був підпал. Як повідомляв "Знай.ua", у Виноградові сталася масштабна пожежа, горять склади місцевого підприємця. Також "Знай.ua" писав, у Шевченківському районі Києва сталася аварія за участю пожежної машини.