У середу, 21 листопада, стало відомо про трагічну ДТП на Львівщині.

ДТП у Львові
ДТП у Львові

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення поліції Львівської області.

У повідомленні сказано,що у Львівській області на трасі Тернопіль - Львів, поблизу села Велика Вільшаниця, що в Золочівському районі, зіткнулися автобус і легковик Citroen Berlingo, за кермом якої перебував 38-річний житель Золочева. Трагедія сталася 21 листопада близько 6:30 ранку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

В результаті зіткнення водій легковика загинув на місці події. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини ДТП ", - повідомляють в поліції.

Відомо, що ніхто з пасажирів автобуса не постраждав. Рейсовий пасажирський автобус Neoplan здійснював перевезення між Польщею та Україною.

Наживо: ДТП біля села Велика Вільшаниця. Деталі тут: https://zolochiv.net/smertelna-dtp-u-zolochivskomu-rayoni-zaginuv-svyashhenik/

Geplaatst door Золочів. нет op Dinsdag 20 november 2018

Нагадаємо, на Запорізькому шосе в Дніпрі в ДТП потрапили десять автомобілів.

ДТП
ДТП

За попередньою інформацією, в аварії постраждало троє людей - 1981-го, 1984-го та 1976-го років народження.

Як повідомляє 056 ,19 листопада близько 20:00 на перехресті Запорізького шосе та вулиці Космічної зіткнулися 10 автомобілів. Учасниками ДТП стали BMW, Subaru, Fiat, Skoda, KIA, ВАЗ, Славута, Ланос, Nissan і BMW 735.

Є попередня інформація про трьох постраждалих. Двох рятувальники діставали з машин за допомогою спецтехніки.

Як повідомила прес-офіцер поліції Людмила Копиленко, попередня причина аварії –перевищення швидкості і самовпевненість на дорозі одного з водіїв.

Раніше Знай.uа писав про те, що у неділю, 18 листопада у Виборзькому районі Петербурга в моторошну ДТП потрапив відомий російський естрадний співак, соліст групи "Поющие гитары", 75-річний Валерій Ступаченко. У салоні автомобіля знаходилася його 63-річна дружина, яка теж постраждала в результаті аварії.

Про це повідомив у соцмережі продюсер і власник бренду "Поющие гитары" Сергій Дронов, передає "Политека".

Також Знай.uа повідомляв, що у Києві поліцейські на службовій "Тойоті" збила дівчину, яка переходила дорогу на "зелений", передає у своєму фейсбуці Київ Оперативний .