На базі відпочинку в місті Кирилівка розпочався жахливий шторм. Величезні хвилі підтопили будівлі першої берегової лінії.

Раніше синоптики передбачали погіршення погодних умов у Запорізькій області. У ніч з 29 листопада на 30 було сильне зниження температури. Сьогодні ж там вирує штормовий вітер та сніг.

Листопад закінчиться для України сильними морозами. Вночі вріже мороз в -9...-15 градусів, а в деяких місцях буде і до -18. Опади не прогнозуються, але арктична повітряна маса продовжує буйствувати. Тому обов'язково тепло одягайтеся, чим товще пуховик, тим краще. Можете навіть надіти лижні черевики, шапку з балабоном, рукавички на рукавички і засунути ніс в шарф. Весь день буде від -5 до -11 градусів.

Нагадаємо, що синоптики пообіцяли українцям люту різдвяну казку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше “Знай.ua” писав, що ніч з 29 на 30 листопада буде найхолоднішою за всю осінь. Майже по всіх областях стовпчик термометра опуститься до 10 градусів морозу, а місцями і до -15.

Знай.ua” писав список продуктів, без яких нереально пережити зиму.